”Anatomiskt är vi ju inte skapade så”

Såg Kalla Faktas granskning av Frälsningsarmén. Själva ”avslöjandet är”, om än obehagligt och oroväckande, ungefär lika stort som att Katolska Kyrkan inte gillar kondomer. Läs också Anna Svenssons inlägg här om faran med att skjuta över alltför mycket ansvar på frivillighetsorganisationer.

Men det var inte det jag skulle skriva om utan något annat. I en sekvens i dokumentären fäller en kvinna som är aktiv inom Frälsningsarmén repliken att rent anatomiskt är vi ju inte skapade så (om homosexualitet). Är det bara jag eller är det inte just när man tänker på könsorganens utformning som man hittar de tyngsta ”bevisen” för att vi faktiskt är menade att ha sex på fler sätt än heterosexuellt in-och-ut (ja, jag vet att det är skit samma i vilket fall, naturligt som synonym till bra suger osv.)? Okej, för att skapa ett barn krävs att spermie och ägg möts. Men om man tänker på de ställen som ger själva njutningen? Jag menar, klitoris och p-punkt för 17?!

Uppdatering: Appropå anatomi, kolla in 3DVulva (NSFW). Tack Fittforfight för tipset!

Annonser
Det här inlägget postades i Feminism, Sex, Sex + politk = Sant och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.